Першу виїзну пресконференцію для представників регіональних медіа організувала обласна організація Національної спілки журналістів України спільно з Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОВА.
Пілотний захід влаштували до Дня українського Борщу.
Як зауважила директорка Департаменту Світлана Юзвак, борщ–це страва, якою ми дуже пишаємося, це нематеріальна культурна спадщина України.
А відтак говорили про особливості рецепту борщу в нашому регіоні та цьогорічний овочевий урожай. Журналісти мали можливість поставити свої запитання фахівцям агросектору та аграріям.
Учасники пресконференції також дізналися про секрети рецепту вінницького борщу. Серед незвичних інгредієнтів – вишня. За смачну дегустацію дякували Вікторії Гуменюк та Юлії Щербань.
Представниця обласної спілки журналістів Аріна Кантоністова запевнила, що у планах багато цікавих ініціатив для медіа спільноти. Тож запрошує усіх долучатися.
Подробиці у відео.