26 червня 2024 року відбулось засідання робочої групи з питань протидії торгівлі людьми обласної міжвідомчої ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, участь у якому взяв головний спеціаліст Департаменту правового забезпечення обласної військової адміністрації Владислав Івченков.

Учасниками засідання обговорено пропозиції до плану заходів з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який традиційно відзначатиметься  30 липня.

Також представник управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області поінформував присутніх про особливості організації роботи правоохоронних органів області у сфері протидії торгівлі людьми.

На завершення заходу представниця громадської організації «Джерело надії України» доповіла про підсумки регіональної інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми «Тобою скористались».

Директор Департаменту Грищук Інна Віталіївна

В. о. директора Департаменту правового забезпечення
Грищук Інна Віталіївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14, м. Вінниця, 21050

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 65-17-65