В офіційному медіацентрі Вінницької ОВА відбувся спільний брифінг Першої заступниці Начальника ОВА Наталі Заболотної, директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Ігоря Цехановського, Голови регіональної ради підприємців при облдержадміністрації Олександра Печаліна. 

Під час брифінгу йшлося про те, що нова платформа створена за дорученням Президента України Володимира Зеленського для оперативного вирішення поточних проблемних питань підприємців у кожній області та територіальній громаді на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

«На базі ОВА щотижня будуть проводитися відкриті онлайн-зустрічі підприємців із представниками місцевої влади, на яких кожен отримає можливість донести свої пропозиції щодо покращення економічного клімату в регіоні, проблемні питання, які негативно впливають на розвиток підприємництва. Один раз на місяць такі засідання будуть проведені мною особисто», - наголосила Наталя Заболотна.

Також раз на квартал відбуватиметься регіональний форум за участі представників бюджетоутворюючих підприємств області, профільних міністерств відповідно до запиту, очільників громад та інших для особистої комунікації, налагодження звʼязків і покращення взаємодії. Питання місцевого рівня будуть вирішуватися невідкладно. Питання державного рівня оформлюватимуться зверненнями й пропозиціями до відповідних інституцій. 

Новий формат системного та конструктивного діалогу влади і бізнесу дозволить вчасно реагувати на запити підприємців і підтримувати їх, формувати критично важливий в умовах війни пакет пропозицій загальнонаціонального рівня для розгляду на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Перша зум-зустріч у рамках платформи «Діалог влади та бізнесу» відбудеться вже у четвер, 17 жовтня, о 16:00 годині.

Попередньо потрібно зареєструватися за посиланням.

Приєднуйтесь до онлайн-зустрічі за посиланням.
Ідентифікатор конференції: 831 0888 7900
Код доступу: 262847

Більше дивіться у відео.