До Дня захисту дітей грузинська спільнота області під головуванням Мерабі Нарсіа ініціювала проведення майстер-класу з приготування грузинських страв для діток у загиблих воїнів ЗСУ та учасників бойових дій.

Цього разу гостинно відкрив свої двері для проведення заходу грузинський ресторан «Georgian Factory».

Шеф-кухар закладу майстерно навчав юних учасників, як приготувати смачний хачапурі по-аджарськи. Діти також мали змогу побувати на кухні та на власні очі побачити процес випікання традиційної грузинської страви.

Поки хачапурі готувалося, малеча із захопленням малювала подяки своїм батькам — у вигляді малюнків або відбитків власних долоньок. Згодом діти із задоволенням скуштували власноруч приготовлені вироби разом.

Захід пройшов у теплій і затишній атмосфері: кожна дитина отримала подарунок, а приємною несподіванкою стали сертифікати юного кухаря, підготовлені працівниками ресторану.

Завдяки таким ініціативам діти та родини Захисників та загиблих воїнів отримують простір, де можуть відчути єдність, підтримку та зробити важливі кроки до емоційного відновлення.

Організаторами заходу виступили Управління у справах національностей та релігій спільно з Департаментом ветеранської політики Вінницької обласної військової адміністрації.

В.о. начальника управління у справах національностей та релігій

МАНДРИКА Юлія Володимирівна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Хмельницьке шосе, 7, м. Вінниця, 21036

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 66-12-70